APK

Laat je APK doen bij Autobedrijf Janssen, Haps. Wij zorgen voor een eerlijke en voordelige keuring.

 

ONDERHOUD

Wij doen klein en groot onderhoud en verzorgen reparaties voor alle auto’s. Kom gerust langs of bel ons.

 

VERKOOP

Autobedrijf Janssen biedt u de mogelijkheid om te helpen met het vinden van de juiste auto.

 

BANDENSERVICE

Als merkonafhankelijke garage adviseert Autobedrijf Janssen u graag over de juiste banden.

Slide

Welkom op de site van Autobedrijf W. Janssen. Op deze site wordt een impressie gegeven van ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden. Autobedrijf Janssen uit Haps (gemeente Cuijk, Brabant) is een bedrijf dat alle aspecten regelt rondom het autorijden. Dat houdt in het onderhoud, reparatie, APK keuring, schadeherstel, airco-service en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Ons bedrijf beschikt over een moderne werkplaats die uitgerust is met geavanceerde apparatuur die tegemoet komt aan de hedendaagse techniek. Zo is de werkplaats onder meer voorzien van uitleesapparatuur voor diverse automerken, een systeemtester, een balanceerapparaat speciaal uitgerust voor sportvelgen en een schijfafdraaisysteem. Daarnaast beschikken we over een moderne APK-straat met onder andere een schokbrekertester, sporingsplaat, een remmentestbank etc. Voor uw APK keuring zit u dus goed bij autobedrijf Janssen.

In ons bedrijf beschikken wij over de knowhow alsmede de hulpmiddelen om elk voorkomend probleem het hoofd te bieden. Door constant te investeren in kennis als wel in techniek zijn wij voorbereid op uw vragen van morgen!

 

Openingstijden

Ma t/m vr   08.00 – 17.30 uur
Za                 09.00 – 14.00 uur

Autobedrijf W. Janssen

Horn 2
5443 MA Haps
0485-312295
info@autobedrijfjanssen.nl

© Copyright 2020 Autobedrijf Janssen, Haps gemeente Cuijk