Kwaliteit en vakmanschap sinds 1993

In Juli 1993 zijn Mayke en Willy Janssen samen begonnen met het autobedrijf bij hun woonhuis aan de Cuijkseweg in Haps. Daarvoor heeft Willy 16 jaar als automonteur gewerkt bij dealerbedrijven als Toyota, Citroën en Mazda. Mayke heeft voor het opstarten van het autobedrijf 12,5 jaar als administratief medewerkster in een ander autobedrijf gewerkt.

De garage bij het woonhuis werd echter al snel te klein. In Haps werd in die tijd een nieuw industriegebied genaamd “de Horn” aangelegd. Zij zijn in 1994 dan ook naar een nieuw pand verhuisd aan de Horn 2 in Haps.

Omdat er in het pand alleen een werkplaats was, werd er in 1997 aan de voorzijde van het pand een stuk aangebouwd. Hierdoor was er ruimte voor de administratie.

Door de sterke groei van het aantal klanten is in de loop der tijd ook dit gebouw te klein geworden. In het jaar 2000 is het pand dan ook uitgebreid met een grotere werkplaats. Door de verbouwing is ook een showroom gecreëerd zodat auto’s beter te bezichtigen zijn.

Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met (part-time) personeel. Daarnaast is er de laatste jaren is flink geïnvesteerd om voorop te lopen in de technologische ontwikkeling. Zo is er veel geïnvesteerd in uitlees/storingsdiagnose apparatuur, en vinden er regelmatig trainingen plaats voor alle bedrijfsonderdelen.

© Copyright 2020 Autobedrijf Janssen, Haps gemeente Cuijk